Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ziua mea, sansa la o educatie frumoasa!

Dată: 31 December 2014
Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din orfelinate, copiii strazii si c
[ Show more ]

3

Galantomi:

19

Donații:

1,385 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din orfelinate, copiii strazii si cei din familii foarte sarace, educatie care sa le dea sansa la un viitor mult mai bun.

Mediul in care traiesc acesti copii nu le ofera prea multe sanse, dar daca ne unim eforturile, ii putem ajuta sa se dezvolte frumos prin programe care pun accent pe cresterea increderii in sine, formarea abilitatilor si orientarea profesionala.

Prin proiectul "Da-ti pasiunea mai departe!", peste 160 de tineri voluntari merg saptamanal la copiii pentru a le preda prin jocuri si activitati interactive pasiunea lor. De la materii de baza (matematica, romana, engleza, biologie, istorie), la ateliere artistice (dans, cinematografie, muzica, arte plastice), totul se invata prin joc, intr-un mod cat mai atractiv, pentru ca cei mici sa indrageasca mteria.

Pe langa cunostinte, voluntarii le transmit copiilor si valorile lor si devin modele pentru acestia. Fiecare incurajare din partea voluntarilor inseamna un mare plus in motivatia unui copil de-a-si continua educatia si a se tine departe de pericolele si tentatiile strazii.

 Multumim!