Ajungem Mari

Ajungem Mari

Concurs caritabil de Activity

Date: 17 December 2017
Joaca si trimite un copil dintr-un centru de plasament intr-o tabara la munte! Taberele sunt cele mai iubite de copii si in 2018 vrem sa strangem fon
[ Show more ]

8

Supporters:

51

Donations:

5,600 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Joaca si trimite un copil dintr-un centru de plasament intr-o tabara la munte!

Taberele sunt cele mai iubite de copii si in 2018 vrem sa strangem fonduri pentru a merge cu 60 de copii din centre in tabere la munte.

Iar tu ne poti sustine, jucandu-te si devenind fundraiser pe platforma Galantom, a oamenilor de bine.

Cum functioneaza?

Pe 17 decembrie ne vedem la Epic Bar (str. Coltei 50, zona Universitate, Bucuresti) si ne distram jucand Activity. Jucam 3 jocuri, iar echipele si mesele se formeaza aleatoriu, prin tragere la sorti pentru fiecare joc. Numarul membrilor echipelor depinde de numarul de inscrieri. Inscrierea se face individual, nu pe echipe.

Intre timp, pana la concurs, se intampla ce e mai important: fiecare jucator strange fonduri de la prietenii care il sustin prin donatii. Un jucator isi poate propune sa trimita 1, 2 sau mai multi copii intr-o tabara, costul participarii fiind de 650 de lei pentru un copil. Chiar daca nu reuseste sa stranga suma intreaga, fondurile se aduna si impreuna trimitem mai multi copii in tabara. Recomandam insa ca suma minima stransa de un fundraiser jucator sa fie de 150 de lei.

Cum se calculeaza punctele?

Punctele din concurs se calculeaza per jucator: punctele echipelor formate aleatoriu la un joc se contorizeaza la fiecare jucator din echipa.

La punctele din concurs se adauga punctele-donatie. 50 de lei stransi = 1 punct donatie. Astfel, la final, castiga concursul jucatorul care a adunat cele mai multe puncte din concurs si din donatii. In cazul egalitatii, se va premia cel mai bun jucator si cel mai bun fundraiser.

Cum te inscrii?

1. Te înscrii ca fundraiser-jucător în concursul caritabil de Catan completând formularul online- http://www.ajungemmari.ro/implică-te/formular-fundraiser-galantom/  (apoi noi îți creăm pagina de profil pe platforma Galantom unde vei strânge banii online, poți strânge și cash iar noi îi înregistrăm ulterior pe platformă).

2. Le spui prietenilor! Promovezi profilul tău de pe Galantom pentru a-ți atinge scopul propus. Vor dona cei apropiați ție sau chiar foști colegi care te vor surprinde. Strângi cât mai mulți bani din donații pentru cât mai mulți copii. Donațiile se transformă în puncte pentru concurs:  50 lei = 1 punct.

3. Vii la joacă pe 17 decembrie să ne întrecem la Activity!

Te asteptam! Multumim pentru sustinere!

___________________

 

Despre Ajungem MARI si taberele de la munte:

Programul educational Ajungem MARI a pornit cu fonduri 0 in 2014 si a finantat initial proiectele prin evenimente de strangere de fonduri pe platforma Galantom. Prima tabara a fost in 2014 cu 27 de copii, apoi au urmat doua tabere in 2015, trei tabere in 2016 si trei tabere in 2017. Taberere inseamna 6 zile la munte cu multe excursii, jocuri si activitati de dezvoltare personala, alaturi de voluntarii Ajungem MARI care le devin copiilor prieteni si modele.