Ajungem Mari

Ajungem Mari

Explorator pentru o zi @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Dată: 14 October 2018
Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si ajuta copiii din centre de plasament sa
[ Show more ]

4

Galantomi:

40

Donații:

4,151 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon!


Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si ajuta copiii din centre de plasament sa descopere lumea!

Fie ca alergi la cursa populara de 3 km, in echipa la proba de stafeta sau la cursele de 21 de km sau de 42 km, poti deveni fundraiser si poti aduce multa bucurie copiilor din centre!

Provocarea este sa alergi si sa strangi fonduri pentru a-i oferi cel putin unui copil UN AN de experiente frumoase alaturi de voluntarii Ajungem MARI care il vor sustine si incuraja permanent! Costul pentru 12 iesiri educative este de 600 de lei - transport, gustari si bilete la teatru, film, ateliere creative, parcuri de aventura, ateliere de experimente etc. 50 de lei inseamna o iesire care aduce MULTA BUCURIE!

Cum devii fundraiser?

Separat de inscrierea in concurs, care se face pe site-ul http://bucharest-marathon.com/, pentru a deveni fundraiser Galantom e nevoie sa completezi formularul de inscriere.

Poti citi mai multe aici despre ce inseamna sa fii Fundraiser Galantom - https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/ Dupa ce completezi formularul, noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii ca sa iti dea curaj inca de cand te antrenezi.

Pentru spor la antrenamente, iata cateva fotografii din taberele din 2017 -https://bit.ly/2pXX9L2 - din pacate fara chipurile copiilor pentru ca nu vrem sa ii expunem, dar bucuria de pe fetele lor era MAAAARE! :D

Pentru detalii si mai multe informatii ne poti contacta la emilia@ajungemmari.ro sau 0753192263.

Ne vedem la maraton, unde copiii din centre vor fi foarte fericiti sa dea mai departe catre alergatori incurajarile primite de la voluntarii Ajungem MARI!

Haideti sa facem cat mai multi copii fericiti si sa ii ajutam sa descopere lumea din jur! Multumim din suflet pentru sustinere!