Ajungem Mari

Ajungem Mari

Campionat caritabil de Catan

Dată: 22 February 2015
Ne jucăm şi Ajungem MARI! În programul educaţional Ajungem Mari pentu copiii din centre de plasament şi medii defavorizare, JOCUL este baza. În
[ Show more ]

16

Galantomi:

151

Donații:

8,950 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ne jucăm şi Ajungem MARI!

În programul educaţional Ajungem Mari pentu copiii din centre de plasament şi medii defavorizare, JOCUL este baza. Învăţarea prin joc este atractivă, motivanta şi le formează copiilor abilităţi pentru viaţă.

Aşa că vă punem la joacă pentru a oferi experienta completă a învăţării şi dezvoltării prin joc pentru cât mai mulţi copii. Vrem să îi ducem într-o tabără de dezvoltare personală la munte, unde vor învăţa distrându-se cu jocuri de echipă, de mişcare, de creativitate şi de încredere.

Fiecare jucător este provocat să trimită un copil într-o tabără, al cărei cost este de 450 de lei, suma ce poate fi donata înainte de competiţie, în timpul acesteia şi între etape. J

Bineînţeles, jucătorii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară!

Devino fundraiser si trimite un copil in tabara! 

Inscrie-te in Campionat - http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/!

__________________

Cum funcţionează jocul?

În două etape, jucatorii-fundraiseri se luptă pentru a câştiga cele mai multe puncte.

Punctele se pot câştiga atât pe tabla de joc, cât şi prin donaţiile susţinătorilor, iar la final punctele se cumulează şi trece în etapa următoare/câştiga cel care a adunat cele mai multe puncte.

Regulament:

Campionatul este organizat in doua etape.

Prima etapă are loc pe 22 februarie cu 21 de jucători. In ziua evenimentului fundraiserii au nevoie de o donaţie de minim 100 de lei de la prietenii lor pentru a participa.

Se joacă 3 jocuri în 3 jucători timp de 3-4 ore. Jucătorii acumulează punctele în două moduri:

- prin donaţii (50 lei = 1 punct)

- prin joc: maxim 10 puncte/joc câştigat; 6 puncte – al doilea clasat, 3 puncte al treilea clasat şi 0 puncte pentru ultimul loc)

Trec în etapa următoare 16 jucători, cei cu punctajul cel mai mare. În caz de egalitate se ţine cont de numărul de puncte-donaţie. Jucătorii care au părăsit Campionatul pot direcţiona punctele către alţi jucători rămaşi în concurs.

A doua etapă are loc pe 15 martie cu 16 jucători. Primii 3 clasaţi primesc premii ce constau în boardgames oferite de prietenii de la RedGoblin.

_________________

Campionatul va avea loc la Epic Bar din Bucureşti, spaţiu cunoscut al jucătorilor de boardgames. Prima etapă se desfăşoară pe 22 februarie de la ora 14:00, iar a doua etapă, pe 15 martie, tot de la ora 14:00.

Mai multe detalii despre regulament, la dana.ajungemmari@gmail.com, telefon 0723892032.

Speram să avem cât mai mulţi jucători pasionaţi, care să transforme susţinerea prietenilor într-o mare bucurie pentru un copil dintr-un centru de plasament!

Mulţumim în numele copiilor!