Ajungem Mari

Ajungem Mari

Maratonul Transilvaniei 2015

Date: 22 August 2015
Devino fundraiser pentru educatie!   La Maratonul Transilvaniei, lasa-te purtat de pasiunea ta pentru sport si munte in timp ce ajuti un copil dint
[ Show more ]

0

Supporters:

0

Donations:

0 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Devino fundraiser pentru educatie!

 

La Maratonul Transilvaniei, lasa-te purtat de pasiunea ta pentru sport si munte in timp ce ajuti un copil dintr-un centru de plasament sa isi descopere si urmeze o pasiune!

Multi dintre cei 700 de copii de la Ajungem MARI ascund talente ce le-ar putea schimba viitorul si ajuta sa treaca peste momentele grele pe care le traiesc.

Impreuna putem sa ii sustinem: mai intai sa le identificam pasiunile si talentul, iar apoi sa puna in practica prin cursuri cu voluntari sau specialisti.

La Maratonul Transilvaniei, poti ajuta un copil institutionalizat sa-si descopere si urmeze pasiunea devenind fundraiser Galantom.

Principiul e simplu: tu alergi sau pedalezi, iar prietenii tai doneaza pentru a te sustine in incercarea ta de a schimba viitorul unui copil. 500 de lei este costul unui an de educatie prin joc pentru un copil, incluzand cursuri interactive, ateliere creative, material de lucru si iesiri motivationale.

E o suma care poate aduce o schimbare uriasa si pe care prin efortul tau, invitandu-ti prietenii sa doneze, o poti colecta pe platforma Galantom. Primul pas pentru a deveni fundraiseri  este sa completezi formularul de fundraiser si noi iti vom crea o pagina personalizata peGalantom.ro, unde prietenii tai vor dona pentru a te sustine.

Iti vom trimite toate informațiile necesare pentru fundraising, idei, sfaturi si materiale de promovare. Vrem ca tu sa stii foarte bine pentru cine alergi sau pedalezi, asa ca pentru orice intrebare legata de proiect, te rugam sa ne contactezi prin e-mail laiarina@ajungemmari.ro sau la numarul 0753 19 22 63.
Poti gasi informatii despre programul Ajungem Mari pe site-ul oficial si pagina noastra deFacebook.

Îți mulțumim pentru generozitate! Impreuna Ajungem Mari!