Ajungem Mari

Ajungem Mari

Urban Hunt ~ 2015

Dată: 10 October 2015
Urban Hunt e provocarea pe care toti pasionatii de fapte bune au asteptat-o. Ecoxtrem a pregatit misiuni pentru minti agere: ghicitori, intelesuri asc
[ Show more ]

7

Galantomi:

54

Donații:

3,937 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Urban Hunt e provocarea pe care toti pasionatii de fapte bune au asteptat-o. Ecoxtrem a pregatit misiuni pentru minti agere: ghicitori, intelesuri ascunse, coduri QR, probe in strada si multe altele. 

Evenimentul este organizat pe 10 octombrie in Centrul Vechi din Bucuresti pentru a veni in ajutorul voluntarilor Ajungem Mari care lucreaza cu micuti de 3-16 ani din centre de plasament, centre de zi, apartamente de tip familial sau din sistemul de asisten​ta maternal​a​.​

​Povestea fiecaruia este impresionanta si au nevoie de indrumarea si suportul voluntarilor pentru a invata si a-si gasi drumul in viata. 

500 lei este costul unui an de educatie prin joc pentru un copil dintr-un centru: cursuri interactive unde invata din curiozitate, ateliere creative, vizite si iesiri la film, la muzee, in prezenta voluntarilor care le devin prieteni si mentori. Fondurile sunt necesare pentru materiale educationale, transportul voluntarilor la copii, intrari si transport la activiati si training-uri.

Momentan 360 de voluntari ajuta saptamanal 700 de copii, iar proiectul se desfasoara in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3 si 6 si judetele Buzau, Cluj, Iasi si Timis, in parteneriat cu Directiile de Protectie a Copilului. Din toamana programul porneste in Alba, Arad, Brasov, Dolj, Constanta si Suceava si exista cereri in mai multe orase din tara, unde programul demareaza odata cu gasirea coordonatorilor locali.

Totul va fi posibil cu sustinerea voastra!

Pentru a deveni fundraiseri pentru Ajungem MARI, va rugam sa completati formularul online -http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/. Inscrierea se face pe echipe de 3-6 cautatori, asadar formularul poate fi completat cu un text comun sau cu textele fiecarui membru al echipei. Fiecare echipa isi poate propune sa stranga suma necesara pentru educatia unuia sau mai multor copii. 500 de lei pe luna din donatiile prietenilor poate schimba viitorul unui copil dintr-un centru. 300 de lei este suma minima pentru a participa la competitie (nu ca taxa pentru participanti, ci din donatiile prietenilor).

Pentru detalii despre competitie: dana.ajungemmari@gmail.com sau 0723892032 - Dana Sommer, organizator evenimente Ajungem MARI.

Multumim din suflet! Impreuna Ajungem MARI!