Ajungem Mari

Ajungem Mari

Concurs caritabil de KARAOKE ~ 2016

Date: 10 April 2016
Cântăm și Ajungem Mari! Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia 
[ Show more ]

10

Supporters:

78

Donations:

11,168 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cântăm și Ajungem Mari!

Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte!

Anul trecut au avut loc prima ediţia a Concursului de Karaoke şi de Caiac și a Campionatului Caritabil de Catan şi cu banii strânşi am organizat două minunate tabere de dezvoltare personală pentru copiii din centre de plasament, pline de jocuri, distracţie şi drumeţii, alături de voluntarii Ajungem Mari.

Acum ne propunem să organizăm trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie (din nou) de ajutorul vostru! 

La Ajungem MARI facem educație prin joc, iar voluntarii îi învață pe copii tot ce îi pasionează pe ei: de la matematică și engleză, la teatru, cinematografie și MUZICĂ! Așa că vă provocăm să cântați și să trimiteți cel puțin un copil în tabără! Costul unei tabere de dezvoltare personală pentru un copil este de 450 lei, suma target pentru fiecare participat la concurs.

Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 450 de lei, donaţia minimă pe care vă rugăm să o strângeţi fiind 150 lei.

______________________

Despre eveniment

Concursul de Karaoke are loc pe 10 aprilie, duminică, de la ora 17:00, la Terasa Florilor (Str. Ion Maiorescu nr.42)

Participanții (aprox. 20) vor cânta individual câte două piese și încă o piesă haioasă surpriză pe echipe. Fiecare participant își alege 5 piese, iar în seara evenimentului vor fi selectate de către organizatori două dintre ele pentru concurs.

Punctajul final este media între punctajul obținut din donațiile strânse pe platforma Galantom (50 lei = 1 punct), opinia specialistului (organizator cu experiență în karaoke) și reacțiile publicului.

Așadar, se anunță mare distracție și participanții sunt invitați să vină cu prieteni și galerie! :)

_____________________

Cum puteți participa:

- gratuit, strangând fonduri pe platforma oamenilor de bine Galantom (donațiile prietenilor care vă susțin să trimiteți un copil în tabără - provocarea e sa strângeți 450 lei, dar orice sumă contează). Înscrierea se face completând formularul online:http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/. Se punctează punctele din concurs și din donații! 

- achitând o taxă de 75 de lei care asigură o zi de tabără pentru un copil. Înscrierea se face prin mail la dana@ajungemmari.ro.

Vă mulțumiiiim și vă așteptăm cu încredere pe scenă!