Ajungem Mari

Ajungem Mari

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Date: 31 December 2017
Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite
[ Show more ]

41

Supporters:

351

Donations:

35,090 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament!

În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita.

Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din centre de plasament sau familii defavorizate, educatie care sa le dea sansa la un viitor mult mai bun.

Mediul in care traiesc acesti copii nu le ofera prea multe sanse de a se dezvolta individual si a se desprinde de trecutul dureros, dar daca ne unim eforturile, ii putem ajuta sa Ajunga MARI prin programe care pun accent pe cresterea increderii in sine, formarea abilitatilor si orientarea profesionala.

Prin proiectul "Da-ti pasiunea mai departe!", 2.000 de copii din centre de plasament din Bucuresti si alte 25 de judete sunt sprijiniti saptamanal prin sedinta de pregatire scolara, cursuri interactive si ateliere creative.Totul se invata prin joc, intr-un mod cat mai atractiv, pentru ca cei mici sa indrageasca educatia si sa descopere cu bucurie si curiozitate ce oportunitati le deschide.

Pe langa cunostinte, voluntarii le transmit copiilor si valorile lor si devin modele pentru cei mici. Fiecare incurajare din partea voluntarilor inseamna un mare plus in motivatia unui copil de-a-si continua educatia si a se tine departe de pericolele si tentatiile strazii.

In afara de cursuri si ateliere in centre, voluntarii ii scot cat mai des pe copii din centre pentru a le dezvalui lumea prin proiectul “Explorator pentru o zi” (la spectacole, la film, la muzee sau ateliere creative, discutand si incurajandu-i sa traga singuri concluzii in urma experientelor) si incearca sa ii ajute sa faca primii pasi in orientarea profesionala prin proiectul “Indrazneste sa visezi!”, in cadrul caruia viziteaza diverse locuri de munca si discuta cu angajatii.

Costul unui AN de educatie prin joc este de 500 de lei/ copil, incluzand 2-4 cursuri saptamanal si minim o iesire pe luna. Este o suma pe care fiecare o strange pentru a schimba viitorul unui copil.

Programul se desfasoara momentan in Bucuresti si alte 25 de județe: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea si Vrancea.

Pentru a îți dărui ziua de naștere, te rugăm să completezi formularul online - http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Mulțumim!