Alina Cristea - Ajungem Mari

Donez voce pentru "Ajungem Mari"

1,040 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am asteptat de mult ocazia de a canta pe scena si... hei, tocmai am aflat ca exista o modalitate: sa cant pentru copiii "AJUNGEM MARI" si astfel sa-i ajut sa mearga anul asta in tabara.

Dar pentru asta am nevoie de putin sprijin: ca sa-mi inving tracul trebuie sa adun cat mai multi prieteni care sa ma sustina cu donatii si incurajari.

Asa ca va invit sa mergem impreuna la evenimentul organizat special pe 29 martie, duminica, de la ora 17:30, la Eleven Social Club si sa ajutam la strangerea de fonduri printr-un concurs de karaoke.

Ce poate fi mai bun de atat: puteti sa ma aplaudati/huiduiti, deci distractia e garantata si mai puteti sa faceti (inca) o fapta buna!

Sa nu uit: primii 3 clasati primesc premii-surpriza! Suprize vor fi pentru toti cantaretii dar si pentru sustinatorii de la eveniment!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de KARAOKE ~ 2015

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptaman

5 Donatii

Mult success pe scena.
26 mar 2015
12 mar 2015
Good luck, Ms. Do-Good
12 mar 2015
Bafta multa pe scena :)
11 mar 2015
11 mar 2015