Donez voce pentru "Ajungem Mari"

 

Alina Cristea Ajungem Mari

100% Complete
1,040 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
5
Donations

Am asteptat de mult ocazia de a canta pe scena si... hei, tocmai am aflat ca exista o modalitate: sa cant pentru copiii "AJUNGEM MARI" si astfel sa-i ajut sa mearga anul asta in tabara.

Dar pentru asta am nevoie de putin sprijin: ca sa-mi inving tracul trebuie sa adun cat mai multi prieteni care sa ma sustina cu donatii si incurajari.

Asa ca va invit sa mergem impreuna la evenimentul organizat special pe 29 martie, duminica, de la ora 17:30, la Eleven Social Club si sa ajutam la strangerea de fonduri printr-un concurs de karaoke.

Ce poate fi mai bun de atat: puteti sa ma aplaudati/huiduiti, deci distractia e garantata si mai puteti sa faceti (inca) o fapta buna!

Sa nu uit: primii 3 clasati primesc premii-surpriza! Suprize vor fi pentru toti cantaretii dar si pentru sustinatorii de la eveniment!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptamana din centrul in care stau inchisi tot anul. Drumetii si vizite, seri tematice, jocuride rol, de echipa, de creativitate, de miscare, de incredere, jocuri care ii formeaza abilitati si il ajuta sa se

 

5 Donations

Mult success pe scena.
26 Mar 2015
12 Mar 2015
Good luck, Ms. Do-Good
12 Mar 2015
Bafta multa pe scena :)
11 Mar 2015
11 Mar 2015