Doina Titei - Ajungem Mari

Cant pentru educatia copiilor singuri!

350 RON Donatii stranse
35% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

O campanie tare draguta organizata de prietenii de la ”Ajungem Mari” care este menita sa aduca bucurie atat celor care participa, insa bucuria cea mare va fi adusa copiilor din centrele de plasament, carora le vom oferi un moment de libertate la munte, plin de joaca, aer curat si un alt mediu decat cel cu care sunt obisnuiti tot anul.

In cadrul unei tabere de dezvoltare personala la munte, copiii vor avea parte de drumetii si vizite, seri tematice, jocuri de rol, de echipa, de creativitate, de miscare, de incredere, jocuri care ii formeaza abilitati si il ajuta sa se dezvolte in prezenta unor voluntari tineri si prietenosi care ii sustin si incurajeaza.

Asadar de data aceasta voi incerca sa-mi transform pasiunea pentru karaoke in ceva util si frumos!

In data de 29 martie, duminica, de la ora 17:30, la Eleven Social Club voi canta si voi ajuta la strangerea de fonduri printr-un concurs de karaoke.

Va invit sa ma sustineti cu donatii la eveniment si aici, online, iar impreuna sper sa putem trimite 2 copii institutionalizati intr-o super-tabara!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de KARAOKE ~ 2015

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptaman

4 Donatii

Multa bafta!
28 mar 2015
25 mar 2015
100 RON
Sing'em Doina, Cuba Libre!!!
24 mar 2015
22 mar 2015