Niky Hindi - Ajungem Mari

Pentru un zambet de copil, eu voi canta - tu vei dona!

150 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
450 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cand eram copil, imi doream foarte mult sa merg in tabara dar... nu aveau parintii mei posibilitati.

Cunosc acest sentiment si nu doresc ca acesti copii defavorizati sa il cunoasca pe langa suferinta avuta. Doar impreuna putem ajuta!

Asa ca, prin acest concurs (organizat de Ajungem MARI) la care m-am inscris sa particip, daca ma sustineti prin strangere de fonduri, voi donand, eu voi putea trimite un copil intr-o tabara!

Va astept cu mare drag sa ne fiti alaturi duminica pe 29 martie, de la ora 17:30, la Eleven Social Club sa ne distram si sa ajutam! EU VOI CANTA -TU VEI DONA!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de KARAOKE ~ 2015

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptaman

2 Donatii

Succes!
24 mar 2015
Succes si sa trimiti cat mai multi copii in tabara!
22 mar 2015