Razvan Ion - Ajungem Mari

Pasiunea mea, MUZICA, poate aduce un zambet in sufletul unui copil. Eu cant iar tu prieten drag, donezi!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
4,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi place sa cred ca am multi prieteni.

Acum voi striga catre ei si le voi spune: Haideti impreuna sa aducem zambete pe chipurile unor copii din centre de plasament, donand din putinul nostru in cadrul Concursului caritabil de Karaoke organizat de Asociaţia Lindenfel din cadrul programului educaţional tânăr "Ajungem MARI".

Haideti sa donam pentru a trimite cel putin un copil din centrul de plasament intr-o tabara de dezvoltare personala la munte.

Mangalia poate, prietenii mei de pretutindeni pot.

Eu le voi darui alaturi de donatia mea si pasiunea mea, MUZICA!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de KARAOKE ~ 2015

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptaman

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!