Cristina Vladu - Ajungem Mari

Cantare pentru zambete de copii

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma alatur acestui concurs pentru ca vreau sa ajut copiii din centre de plasament sau din familii nevoiase sa aiba parte de o experienta frumoasa, din care sa invete lucruri, sa pastreze amintiri frumoase si sa lege prietenii cu alti copii.

Asadar, voi, dragi prieteni, haideti sa aducem bucuria pe chipurile copiilor strangand suma necesara pentru a trimite un copil intr-o tabara de dezvoltare personala.

Concursul va avea loc duminica, incepand cu ora 17:30, la Eleven Social Club.

Numai impreuna presara zambete pe chipurile lor!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de KARAOKE ~ 2015

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptaman

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!