Alexandra Ionescu - Ajungem Mari

Do Great Things and Leave Your Mark

0 RON Donatii stranse
0% Complete
450 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cand am vazut postarea pe wall meu ( Multumesc, Alexandra Dinu ), instant m-am gandit la cuvintele marelui maestru Octavian Paler:

"Am învățat că viața îți poate fi schimbată în câteva ore de către oameni care nici nu te cunosc".

Fiti alaturi de mine!

* La concursul caritabil de Karaoke cant si strang bani pentru a trimite un copil dintr-un centru de plasament intr-o super tabara plina de joaca. Va invit sa ma sustineti cu donatii si in galerie la eveniment, e 29 martie de la 17:30 la Eleven Social Club. :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de KARAOKE ~ 2015

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptaman

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!