Alina aleargă pentru a îndeplini visul unui copil

 

Alina Toader Ajungem Mari

42% Complete
210 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Fiecare om are o pasiune - a ta care este? Pe tine ce te face să urnești munții din loc? Ce te motivează pe tine?

Am ales să alerg la semimaraton nu numai pentru plăcerea competiției, dar și pentru a da șansa unui copil să-și îndeplinească propriul vis. În centrele de plasament copiii au nevoie de susținere ca să își îmbogățească educația, să își dezvolte abilitățile și să își deschidă noi perspective. Împreună îi putem încuraja să își lărgească orizonturile, le putem da speranța și puterea să mute munții ce le stau în cale și le putem arăta că ambiția și munca pot fi răsplătite și apreciate de oamenii din jur.

Programul educațional Ajungem Mari te invită să susții proiectul de voluntariat "Dă-ți pasiunea mai departe!" din centrele de plasament, în cadrul evenimentului OMV Petrom - Bucharest International Half Marathon - 2015.

500 de lei înseamnă costul unui AN întreg de educație prin joc pentru un copil căruia nu are cine să îi raspundă la întrebările cu „De ce?..”. Hai să susținem împreună acest copil!

Împreună Ajungem MARI!
Oricât donezi, contează. Îți mulțumesc!
Alina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

La OMV Bucharest Half Marathon invitam pasionatii de fapte bune sa sustina proiectul de voluntariat in centre de plasament “Da-ti pasiunea mai departe!” Tineri voluntari ii implica saptamanal pe copii in cursuri interactive, in functie de pasiunile lor si nevoile si abilitatile copiilor: de la matematica si engleza, la muzica, teatru sau arte plastice. Voluntarii ii ajuta pe copii sa intelea

 

7 Donații

24 Apr 2015
19 Apr 2015
17 Apr 2015
Felicitari Alina! Ma bucur ca ai initiativa asta
17 Apr 2015
Good luck ! ;-)
16 Apr 2015
16 Apr 2015
16 Apr 2015