Mana de la mana si AJUNGEM MARI

 

Alina Rautu Ajungem Mari

2% Complete
10 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

O sa alerg ca o nebuna, cu bicicleta mea verde, prin padurile de la nord de Bucuresti ca fundraiser pentru AJUNGEM MARI.

Pai si ce fac AJUNGEM MARI intrebi?! Ajuta copii din centrele de plasament sa aiba acces la o educatie de calitate, sa-si descopere pasiuni si talente altfel irosite.

500 de lei e costul unui AN de educatie prin joc pentru un copil, iar asta ii poate schimba cu totul viitorul!

Haideti, impreuna se poate!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Anul acesta la Prima Evadare ciclistii pasionati si cei incepatori pot adauga o valoare extraordinara efortului lor de a pedala 55 de km: sa ii ofera unui copil dintr-un centru de plasament sansa evadarii catre un viitor mai bun, avand acces la educatie si noi perspective. Prin programul educational Ajungem MARI, copiii institutionalizati si din medii defavorizate participa saptamanal la mai mul

 

1 Donații

06 May 2015