Mircea Crivoi - Ajungem Mari

CONCURS CARITABIL DE CAIAC

150 RON Donatii stranse
2.0833333333333% Complete
7,200 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"VÂSLEŞTE ŞI TRIMITE UN COPIL DINTR-UN CENTRU DE PLASAMENT ÎN TABĂRĂ! " sună impulsul concursului caritabil de la Mogoşoaia.


Fiind vorba despre o tabără la munte, m-ar bucura ca toţi copiii defavorizaţi dar înscrişi, să trăiască frumuseţea acestui loc.


Aşa că voi vâsli pentru ca niciunul să nu rămână pe dinafară.
Suma necesară fiecarui copil este 450 de lei şi putem fi alături donând, participând sau oricum, indiferent de experienţă.


Detaliile vă sunt oferite de prietenii mei de la Ajungem Mari http://lindenfeld.galantom.ro/event-projects/view?id=307.


Pe duminică, la Mogosoaia!

Mulţumesc din inimă!

Mircea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Vaslim şi Ajungem MARI!

La ediţia a 2-a Mogoşoaia Water Sport Events programul educaţional Ajungem MARI şi Bărci în Bagaje le propun pasionaţilor şi curioşilor un concurs inedit. Concursul de caiac „Vâslim şi Aj

1 Donatii

26 mai 2015