Irina Bercaru - Ajungem Mari

SUS PADELA!

550 RON Donatii stranse
100% Complete
450 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Consider ca miscarea si calatoria sunt metode de educatie care nu dau gres...

Dintr-o excursie ramai cu invataminte si experiente care iti pot folosi toata viata... Chiar adult fiind, ai nevoie sa vezi locuri noi, sa incerci lucruri noi :) Cu atat mai mult un copil!

O tabara este ceva minunat, dar din pacate e ultimul lucru la care pot spera niste copii care primesc doar cele necesare traiului, iar de multe ori poate nici atat.

Asa ca daca o sa trimit macar un copil in tabara (asta reprezinta cei 450 de lei) tot am facut ceva :) o sa fiu bucuroasa la gandul ca unul dintre cei din tabara a ajuns acolo prin mine, datorita voua.


Deci cine are posibilitatea e invitat sa doneze. Orice suma, oricat de mica, e binevenita.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Vaslim şi Ajungem MARI!

La ediţia a 2-a Mogoşoaia Water Sport Events programul educaţional Ajungem MARI şi Bărci în Bagaje le propun pasionaţilor şi curioşilor un concurs inedit. Concursul de caiac „Vâslim şi Aj

3 Donatii

spor la rame si bafta!
30 mai 2015
28 mai 2015