Radu-George Şovar - Ajungem Mari

NU MAI STA, BAGĂ VÂSLA!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
450 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Duminica voi face un lucru inedit: voi învăţa să văslesc la caiac şi o voi face nu doar pentru mine, ci şi pentru a susţine programul de ajutorare a copiilor fără posibilităţi.

Scopul acestui proiect este de a trimite cât mai mulţi copii din centrele de plasament într-o tabără la munte.

Tot ceea ce îţi cer să faci este să dai de la tine un ban pe care, de multe ori, l-ai arunca pe gunoaie care îţi viciază viaţa. Te invit aşadar să le fim alături cum putem, participând sau dând bani pentru o cauză nobilă.

Nu mai sta, bagă vâsla!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Vaslim şi Ajungem MARI!

La ediţia a 2-a Mogoşoaia Water Sport Events programul educaţional Ajungem MARI şi Bărci în Bagaje le propun pasionaţilor şi curioşilor un concurs inedit. Concursul de caiac „Vâslim şi Aj

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!