Catalin Heson - Ajungem Mari

Concurs caritabil de caiac

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,250 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut. Sunt Catalin Heson. Pe 31 mai voi concura intr-o lupta fara orgolii ci numai cu speranta. Aceea de a da sansa la crestere, educatie, evolutie cel putin unuia dintre copiii aflati in centrele de plasament.

Daca si voi credeti ca putem schimba in bine viitorul, haideti alaturi de mine! Ca si concurenti ori sustinatori ai cauzei mele.

Pentru a putea trimite un copil intr-o tabara de dezvoltare personala la munte este nevoie de 450 de lei. Hai sa incercam sa facem acest lucru impreuna. Nu pentru unul, ci pentru cinci copii!

Donand, puteti sprijini acest proiect initiat de Asociatia Lindenfeld si Barci in Bagaje.

Va astept la Mogosoaia! Sa vaslim, sa ne distram si sa spunem impreuna " Vacanta (te face) Mare!"

Va multumesc!
Catalin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Vaslim şi Ajungem MARI!

La ediţia a 2-a Mogoşoaia Water Sport Events programul educaţional Ajungem MARI şi Bărci în Bagaje le propun pasionaţilor şi curioşilor un concurs inedit. Concursul de caiac „Vâslim şi Aj

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!