Lumumbo Alexandru Ionescu - Ajungem Mari

Copiii merita ajutorul nostru

150 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
450 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Desi kaiacul a fost multi ani pasiunea mea, nu am mai tras de mult...Cand am aflat de aceasta initiativa, prin care un copil fara posibilitati materiale se va bucura de o vacanta la mare, nu am stat pe ganduri. Maine sunt din nou in barca!!!!

Va astept de la 12.00, in Mogosoaia (Nautic Life), dar si sa donati daca vreti/puteti. Copiii intotdeauna merita ajutorul nostru! Detaliile pentru donatii se vor publica pe platforma Galantom.


Multumesc, prieteni!

Lumu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Vaslim şi Ajungem MARI!

La ediţia a 2-a Mogoşoaia Water Sport Events programul educaţional Ajungem MARI şi Bărci în Bagaje le propun pasionaţilor şi curioşilor un concurs inedit. Concursul de caiac „Vâslim şi Aj

1 Donatii

03 iun 2015