Regaseste in sport bucuria de a darui un zambet :)

 

Laura Tandara Ajungem Mari

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Pentru ca stim ce inseamna dorinta de a invata si de a progresa, acum este un prilej de a sustine copiii ce au nevoie de un suport material si moral, pentru a avea parte de educatie, asa cum si noi am avut. Sa ii sprijinim pentru a-si putea manifesta potentialul, abilitatile si sa-si descopere vocatia.

Sportul este o activitate educationala, implica disciplina, ambitie, efort, bucurie si bineinteles rezultat :).

Asa ca, sa incurajam EDUCATIA printr-o activitate placuta si provocatoare, care cu siguranta va aduce multa bucurie celor mici.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

ÎN CADRUL

CaiacMania

Va anuntam cu mare bucurie ca organizam editia a 2a a Concursului caritabil de Caiac! Prima data super-eroii vaslasi au strans bani pentru ca 15 copii sa poate merge in tabara vara aceasta, iar acum concursul de caiac „Vâslim şi Ajungem MARI” are un alt scop: fiecare participant la concurs îşi propune să strângă fonduri pentru un an de educatie prin joc pentru un copil dintr-un centru

 

1 Donații

03 Jul 2015