Maratonul meu = zambetul lor

 

Vlad Popescu Ajungem Mari

20.5% Complete
205 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Copiii mei se joacă fotbal împreună cu cei din centrele de plasament și pot să vă spun că sunt la fel, singura diferență dintre ei este că la sfârșitul antrenamentului, unii pleacă acasă, în familie, la mama și la tata iar ceilalți se întorc la centrele de plasament.

"Tot ce este bun în cei răi se păstrează prin acţiunea sau amintirea mamei. Aproape toţi răi ai omenirii au fost lipsiţi de mame bune," Ioan Suciu -"Mama".

Copiii din centrele de plasament sunt buni dar au nevoie de ajutorul nostru pentru a rămâne aşa.

Au nevoie să rădă, să se distreze,să se simtă iubiţi, să se bucure de frumuseţea acestei lumi.

Şi exact asta am observat că fac împreuna cu voluntarii de la "Ajungem Mari".

Ce putem noi să facem ? Să donăm, după posibilităţi, pentru ca oamenii care chiar se ocupă de ei să le poată oferi în continuare aceste bucurii.

Joaca și zâmbetul pot vindeca orice.

Maratonul de pe 4 octombrie este primul şi singurul la care o să particip şi vreau să-l dedic acestei cauze în care cred foarte mult.

Nu ştiu exact cum o să alerg cei 42 de km (doamne 42 de km, eşti nebun) pentru că în tot anul acesta mai mult de 30 de km adunaţi n-am strâns aşa că probabil o să conteze mai mult motivaţia decât pregătirea fizică.

Pentru ca lucrurile să devină şi mai interesante, la fiecare 100 ron donaţi o să alerg 1km în picioarele goale. Vă rog nu depăşiţi 1000 ron că nu ştiu ce mă fac.


Vă mulţumesc mult pentru încredere şi susţinerea de care mereu am avut parte !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Alearga la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa AJUNGA MARE! Prin cursuri interactive, ateliere creative si iesiri antrenante, alaturi de voluntari care le devin copiilor prieteni, profesori si mentori! Pana acum de proiect beneficiaza de sprijinul a 350 de voluntari 700 de copii si tineri din Bucuresti si alte 4 judete, iar din toamna aceasta acti

 

2 Donații

success si bafta!
02 Oct 2015
25 Sep 2015