Daniela Dinca (Alazaroae) - Ajungem Mari

O saptamana de evadare pentru un copil

727 RON Donatii stranse
100% Complete
450 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare tuturor,

In 2014 am alergat pentru copiii din centrele de plasament si am reusit, datorita oamenilor buni, sa ajutam 3 copii sa mearga in tabara.

Anul acesta doresc sa trimit cel putin un copil in tabara si voi participa alaturi de trei prieteni-detectivi la concursul caritabil Quest Mission si Ajungem MARI.

Scopul este sa iesim din escape room cat mai repede astfel incat sa adunam cat mai multi bani. 450 de lei este costul unei saptamani de evadare pentru un copil dintr-un centru de plasament.

Suntem echipa "The Escapables" si daca doresti sa ne ajuti poti face o donatie cat de mica pe platforma Galantom. Se pot face si donatii cash sau prin transfer bancar, precizand ce echipa sustineti. :)

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Concurs caritabil in epic escape rooms

In luna februarie echipele de detectivi se intrec in dezlegare de mistere si fapte bune la Quest Mission – epic escape rooms - Strada Amzei, Nr. 1, Bucuresti. Scopul concursului este sa stranga f

5 Donatii

Anonymous

300 RON
17 feb 2016
04 feb 2016
Bafta!
04 feb 2016
Run Dana, run!
04 feb 2016
04 feb 2016