Catalina Nitu - Ajungem Mari

Impreuna putem sa trimitem un copil in tabara!

310 RON Donatii stranse
68.888888888889% Complete
450 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare! Sunt Catalina si doresc sa ajut un copil dintr-un centru de plasament sa mearga intr-o tabara de dezvoltare personala la munte.

Alaturi de echipa "The Escapables" voi evada din Escape Room in concursul caritabil Quest Mission si Ajungem MARI. 

Cu fondurile stranse, programul educational Ajungem MARI si-a propus sa trimita cat mai multi copii in tabara vara asta. 450 de lei este costul unei evadari de o saptamana pentru un copil dintr-un centru de plasament.

Haideti sa facem o fapta buna, acesti copilasi merita o clipa de fericire! Puteti dona online, cash sau prin transfer bancar (precizand ce echipa sustineti) Donatia online poate fi si anonima.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Concurs caritabil in epic escape rooms

In luna februarie echipele de detectivi se intrec in dezlegare de mistere si fapte bune la Quest Mission – epic escape rooms - Strada Amzei, Nr. 1, Bucuresti. Scopul concursului este sa stranga f

5 Donatii

11 feb 2016
09 feb 2016
09 feb 2016
Impreuna putem aduce zambete pe chipul copiilor!
09 feb 2016
09 feb 2016