Ana Cristache - Ajungem Mari

Impreuna trimitem un copil in tabara!

652 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Haideti sa trimitem un copil din centrele de plasament in tabara! 

Buna! Numele meu este Ana si sunt mare iubitoare de copii. 

Imi plac copii de toate felurile: mici, mari, adolescenti, cuminti, rebeli, ascultatori, independenti, linistiti sau agitati. Imi plac toti pentru ca fiecare are ceva special, fiecare este deosebit in felul sau. Iar eu stiu ca ei pot deveni adulti responsabili, iubitori, oameni MARI! 

Dar pentru asta au nevoie ca noi sa ii ghidam, sa le povestim, sa le impartasim experiente si cunostinte si mai ales sa ii ajutam sa aiba cat mai multe experiente si sa isi faca amintiri minunate!

Suntem echipa Gadgets Detectives si cu ajutorul vostru vrem sa le facem copiilor din centre vacanta mai frumoasa, sa se bucure de o saptamana la munte, sa cunoasca natura si sa se bucure de ea!

Pentru cei mai multi dintre noi, vacantele si excursiile in natura sunt ceva banal, iar copilaria noastra a fost una frumoasa si plina de aventura. Prin intermediul programului Ajungem Mari, putem sa ajutam copii mai putini norocosi, care poate altfel nu ar avea ocazia sa iasa din mediul in care traiesc zi de zi.

Impreuna Ajungem Mari!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Concurs caritabil in epic escape rooms

In luna februarie echipele de detectivi se intrec in dezlegare de mistere si fapte bune la Quest Mission – epic escape rooms - Strada Amzei, Nr. 1, Bucuresti. Scopul concursului este sa stranga f

5 Donatii

Anonymous

50 RON
26 feb 2016
24 feb 2016

Anonymous

50 RON
22 feb 2016

Anonymous

250 RON
19 feb 2016

Anonymous

152 RON
Cu drag pentru copilasi.
19 feb 2016