Razvan Stefan Dinca - Ajungem Mari

Ne luptam impreuna pentru ca mai multi copii sa mearga in tabara

405 RON Donatii stranse
45% Complete
900 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna! Sunt..... Razvan. Eu si echipa Panda ne vom "lupta" in Escape Room in concursul caritabil Quest Mission si Ajungem MARI.

Scopul concursului este sa stranga fonduri pentru o saptamana de evadare a copiilor din centrele de plasament, intr-o tabara de dezvoltare personala la munte.

Va mai amintiti de toate experientele voastre si emotiile traite in tabere? Vreti sa oferiti unui copil dintr-un centru de plasament ocazia unor astfel de amintiri?

Costul pentru ca un copil sa mearga in tabara este de 450 ron. Orice donatie a voastra sustine aceasta cauza. Puteti dona online, cash sau prin transfer bancar, precizand ce echipa sustineti. Donatia online poate fi si anonima :).

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Concurs caritabil in epic escape rooms

In luna februarie echipele de detectivi se intrec in dezlegare de mistere si fapte bune la Quest Mission – epic escape rooms - Strada Amzei, Nr. 1, Bucuresti. Scopul concursului este sa stranga f

4 Donatii

Anonymous

150 RON
succes :)
07 iul 2016

Anonymous

150 RON
Sa reusiti! Ar fi o experienta de neuitat!
21 feb 2016
75 RON
20 feb 2016
Succes!
20 feb 2016