Raluca Sefter - Ajungem Mari

Daruieste o clipa de fericire unui copil!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ajuta-ma sa sa trimitem cat mai multi copii in tabara!

Fericirea e un lucru marunt... Fericirea pentru un copil este sarutul mamei dimineata, imbratisarea tatalui cand a facut un lucru bun, iubirea si grija daruita de parinti cand lumea nu pare asa frumoasa.

Unii copii nu pot avea niciodata parte de aceaste clipe marunte de fericire, nu se pot bucura de privilegiul dragostei din partea parintilor, de sprijinul si caldura lor.

Viata unui copil ar trebui sa fie o poveste cu mama si tata langa el...cu zile insorite si clipe de fericire, cu lacrimi varsate pentru o mica buba pe care mama stie mereu sa o vindece. Gandeste-te la copilaria ta si aminteste-ti cat de frumos era cand parintii tai te lasau sa mergi in tabara - plecai intr-o aventura in care puteai sa explorezi in voie locuri nebanuite.

Acum imagineaza-ti copilaria ta fara mama si tata, cu zile cu soare sau ploaie cand daca te joci, cazi si te lovesti mama nu e acolo sa-ti vindece rana. Gandeste-te ca nimeni nu iti da voie sa pleci in tabara, pentru ca nu are cine, iar aventurile traite de alti copii pentru tine devin posibile doar daca un strain cu suflet cald iti daruieste din putinul sau multul lui. Ai aflat ca si fara aceste personaje straine tie - mama si tata - exista oameni care iti pot trimite o raza de soare, iti pot darui cateva zile de bucurie asa cum le daruiesc celorlalti copii pe care ii numesc copii lor.

Niciun copil nu ar trebui sa fie in ultima situatie, asa ca ajuta-ma sa ii daruim impreuna unui copil o raza fericire!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Campionat caritabil de Catan ~ 2016

Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Campionatului de Catan şi pasionaţii de Catan au ocazia să se joace şi să trimită unul sau mai mulţi copii din centrele de plasament în tabăra de

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!