Irina Hristu - Ajungem Mari

Un Bucatar poate fi si negustor CARITABIL

160 RON Donatii stranse
32% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna tuturor, sunt Irina, bucatar de meserie, si vreau sa particip la acest campionat caritabil fiindca imi doresc sa ajut copiii defavorizati sa participe in tabara de dezvoltare personala.

Cu 500 de lei stransi din donatiile voastre voi reusi sa trimit macar un copil in aceasta tabara, fiind sigura ca va insemna enorm pentru el.

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a reusi sa fac asta, si asa cum eu am pus zambetul pe fetele voastre prin preparatele mele, sper ca si voi sa aduceti zambete pe fetele copiilor ce au nevoie de asta.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Campionat caritabil de Catan ~ 2016

Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Campionatului de Catan şi pasionaţii de Catan au ocazia să se joace şi să trimită unul sau mai mulţi copii din centrele de plasament în tabăra de

3 Donatii

Anonymous

30 RON
22 mar 2016
Bafta!
21 mar 2016

Anonymous

30 RON
18 mar 2016