Un Bucatar poate fi si negustor CARITABIL

 

Irina Hristu Ajungem Mari

32% Complete
160 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Buna tuturor, sunt Irina, bucatar de meserie, si vreau sa particip la acest campionat caritabil fiindca imi doresc sa ajut copiii defavorizati sa participe in tabara de dezvoltare personala.

Cu 500 de lei stransi din donatiile voastre voi reusi sa trimit macar un copil in aceasta tabara, fiind sigura ca va insemna enorm pentru el.

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a reusi sa fac asta, si asa cum eu am pus zambetul pe fetele voastre prin preparatele mele, sper ca si voi sa aduceti zambete pe fetele copiilor ce au nevoie de asta.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Campionatului de Catan şi pasionaţii de Catan au ocazia să se joace şi să trimită unul sau mai mulţi copii din centrele de plasament în tabăra de vară! Anul trecut am organizat prima ediţia a Campionatului Caritabil de Catan, a Campionatului de Karaoke şi de Caiac şi cu banii strânşi am organizat două minunate tabere de dezvoltare perso

 

3 Donații

Anonymous

30 RON
22 Mar 2016
Bafta!
21 Mar 2016

Anonymous

30 RON
18 Mar 2016