Apa cea de toate zilele pentru familia Marcelei

 

Irina Georgescu Ajungem Mari

100% Complete
935 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
11
Donații

Știți cum scapă o familie de chinul sărăciei extreme? Cu un pic de ajutor.

Pe familia Marcelei am cunoscut-o în Giulești Sârbi – o familie tipică pentru ce înseamnă sărăcia extremă, aparent fără de scăpare: fără școală, fără acte de identitate, multe guri de hrănit cu cartofi și pâine, mame tinere și foarte tinere, mulți copii și aspirații scăzute. Copii ca toți copiii, doar că neînscriși la școală. De muncit, muncesc din greu – cei mai mulți dintre ei “la groapă”, lângă Mănăstirea Chiajna, unde se luptă cu resturile de la demolări pentru fier vechi, iar Sunita vinde semințe și eugenii în tren. Muncesc 6 din 7 zile. Vor și ei, ca tot omul, o viață mai bună, țin la copiii lor, dar nu îndraznesc să viseze prea mult pentru ei.

Acum e nevoie de o fântână pentru o viață mai bună. Ar economisi energie și timp – timp în care s-ar putea gândi la ce e de făcut ca să-și permită și ei o viață mai bună. Copiilor le-ar fi mai ușor să fie curați când pleacă la școală, părinților le-ar fi mai ușor să își îngrijească bebelușii, iar tinerii, dacă vor reuși să își găsească de lucru, ar putea pleca la muncă așa cum se cuvine. Vom afla, curând și cu detalii, cum schimbă o fântână viețile unor oameni.

Costul totul pentru o fântână săpată la aproximativ 15 m adâncime (țeavă + manoperă) poate fi acoperit cu 1.300 lei. 

Primul donator s-a anunțat – au primit primii 600 lei pentru fântână.
Mai au nevoie de 700 lei pentru a putea porni lucrarea. Fiți buni și dați-le lor, astăzi, apa cea de toate zilele, cea dătătoare de o mai bună calitate a vieții.

Mai multe despre familia Marcelei puteți citi aici:
http://andreicraciun.eu/14/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne-am alăturat inițiativei Irinei Georgescu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își trimită copiii la școală.   

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundraising care sa pas

 

11 Donații

29 Apr 2016

Anonymous

200 RON
04 Apr 2016
03 Apr 2016

Anonymous

30 RON
03 Apr 2016
03 Apr 2016

Anonymous

75 RON
01 Apr 2016

Anonymous

150 RON
31 Mar 2016
Sper sa ajute.
31 Mar 2016

Anonymous

150 RON
31 Mar 2016
10 RON
un pic pentru mult
31 Mar 2016

Anonymous

75 RON
31 Mar 2016