Gabriela Burungiu - Ajungem Mari

Oceanul e format din picaturi

210 RON Donatii stranse
46.666666666667% Complete
450 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Exista copii care sunt tinuti captivi in centre precum niste pasari in colivii. Sunt suflete nevinovate care provin din medii defavorizate si care au trecut prin multe greutati.

Cu ajutorul unei donatii, poti sa le faci copilaria mai frumoasa. Oceanul este format din picaturi, asadar orice donatie conteaza. Iti mai aduci aminte cand erai copil ce frumos era in vacanta? Cu siguranta si acum ai aceeasi doza de entuziasm ori de cate ori mergi in excursii.

Poti ajuta un copil sa mearga intr-o tabara de dezvoltare personala la munte si sa aiba parte de experiente frumoase, pe care nu le va uita niciodata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Concurs caritabil de KARAOKE ~ 2016

Cântăm și Ajungem Mari! Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie c

1 Donatii

10 apr 2016