Alerg pentru iesiri cu copii institutionalizati

 

Carolina Bura Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Acum ceva timp m-am apucat de sport. Motivele din spatele acestei decizii erau egoiste; ele tineau de vanitate, de dorinta de a-mi depasi limitele fizice, de a ma calma dupa o zi stresanta. La inceput abia reuseam sa alerg o tura in jurul blocului dar in scurt timp am ajuns in punctul in care imi doream.

Eram in conditie fizica buna, eram o persoana sanatoasa. Si acum..? Atinsesem faza de platou. De ce? Pentru ca nu mai aveam nicio motivatie. Incepusem tot demersul acesta pentru a-mi fii mai bine. Si eram bine. Care era urmatorul pas?

Ei bine, acesta a venit de la sine. Pur si simplu am ajuns sa imi dau seama ca oamenii din jurul meu incepusera sa faca sport pentru ca ma vazusera pe mine antrenandu-ma. Fara ca macar sa incerc, produsesem o schimbare. Ce s-ar intampla daca as motiva in directia schimbarii?

Din toata treaba asta am invatat 2 lectii pe care le tin in brate la fiecare antrenament, in fiece zi de munca :

1) PUTEREA EXEMPLULUI VALOREAZA MAI MULT DECAT ORICE PROMISIUNE

2) IMPLINIREA ADEVARATA VINE DIN AJUTORAREA CELORLALTI, NU DOAR DIN AJUTORAREA PROPRIEI PERSOANE.

Am participat la ultimele 2 cros-uri organizate in Cluj. La ambele am alergat pentru mine. Anul acesta insa alerg pentru altcineva. Anul acesta doresc sa imi dedic alergarea copiilor institutionalizati. 

Prin intermediul programului educational ,,Ajungem MARI”, peste 80 de voluntari din județul Cluj au posibilitatea de a se implica activ în educația copiilor din centre de plasament, prin oferirea de ajutor săptămânal la teme, imprimarea normelor de comportament, dar și prin încercarea de a le insufla încrederea în forțele proprii, în posibilitatea de a ajunge oameni mari, responsabili și independenți.

Programul își propune și implicarea copiilor în activități recreative, departe de monotonia temelor de casă, care să le stimuleze creativitatea și să le ofere posibilitatea de a se relaxa pentru câteva ore în afara centrelor (ieșiri la spectacole de teatru, muzică, filme etc.). 
Ma puteti sustine cu o donatie aici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!