Diana Cernat - Ajungem Mari

Și tu poți face un copil fericit- cadoul de ziua ta stă în zâmbetul unui copil

380 RON Donatii stranse
38% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Te-ai gândit vreodată că ziua ta de naștere poate însemna mult mai mult decât fericirea de a sărbători alături de cei dragi, de a primi cadouri și de a fi felicitat de către cei apropiați? 

Hai să o sărbătorim împreună, dar într-un mod diferit: dăruiește-ți ziua de naștere, fii tu cel care oferă un cadou pentru a reda bucuria unui copil! Oferă cadoul de ziua ta pentru ca un copil din centru de plasament să beneficieze de o tabără sau de un an de educație non-formală. Îndrăznește să fii tu cel care poate schimba ceva printr-un gest atât de nobil! 

Costul pentru un an de educație pentru un copil este în valoare de 500 de lei, iar costul unei tabere pentru un copil este de 450 de lei. Prin implicația ta, prin cadoul pe care îl vei oferi, un copil va beneficia de cele menționate anterior. Răsplata va consta în mulțumirea sufletească și în faptul că ziua ta de naștere va însemna atât de mult pentru un suflet pur și inocent, pentru cei care își doresc să aibă parte de educație, de activități interactive specifice vârstei!

Implică-te și oferă zâmbete!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Transforma ZIUA ta intr-o tabara pentru un copil din plasament! Anul asta transforma cadourile in bucurie nemarginita si amintiri pentru o viata! Copii din centre de plasament, dar si din familii fo

4 Donatii

Anonymous

150 RON
Bafta !
08 iul 2016
150 RON
Diana continua sa faci asemenea proiecte, e foarte frumos ca ajutii copii! P.s: Tatal tau Sebastian e foarte mandru de tine :)
18 iun 2016

Anonymous

50 RON
17 iun 2016
30 RON
17 iun 2016