Dăruiți-mi un zâmbet de ziua mea și trimiteți un copil în tabără!

 

48.888888888889% Complete
220 RON
Sumă strânsă
450 RON
Target
4
Donații

Dragii mei prieteni,

În fiecare an îmi dau seama cât de norocoasă sunt să am oameni minunați în jurul meu, care mă susțin și îmi oferă dragoste și încurajări. Cum ar fi ca și alți copii să se bucure de astfel de gesturi de dragoste? Fiecare poate face câte ceva pentru a oferi dragoste și copiilor care nu au parte de ea prin donații, volunatariat sau doar o vorbă bună. Ce facem noi pentru acești copii? Orice e important!

Gesturile mărunte ne colorează viața, iar pentru mine un ”mulțumesc” sau un zâmbet sunt suficiente pentru a-mi însenina ziua. De aceea, anul acesta nu vreau cadouri de ziua mea de naștere, ci vreau ca un copil să poată ajunge în tabăra organizată de Ajungem Mari. Așa că îmi donez ziua de naștere! E un gest mic poate. Poate că unii îmi vor spune pur și simplu ”La mulți ani” ca de obicei. Însă poate sunt oameni care vor dona gândindu-se la copilul care are posibilitatea astfel să meargă în tabără. 

Dăruiți-mi un zâmbet de ziua mea de naștere și trimiteți un copil în tabără! Pe 26 august vă strig la apel să vedem unde trimitem copilul în tabără! :) 

Mulțumesc!

PS. Poți și tu să îți donezi ziua de naștere completând formularul:http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Transforma ZIUA ta intr-o tabara pentru un copil din plasament! Anul asta transforma cadourile in bucurie nemarginita si amintiri pentru o viata! Copii din centre de plasament, dar si din familii foarte sarace, abia asteapta o saptamana de evadare din viata de zi cu zi! De ziua ta le poti oferi o tabara de dezvoltare personala la munte, plina de joaca! Ajungem MARI organizeaza tabere in fiecare

 

4 Donații

Ana Maria A

20 RON
29 Sep 2016

Anonymous

140 RON
La multi ani!
30 Aug 2016
La mulți ani minunați, galantAnă!
26 Aug 2016
Mulți ani de galantom și la cât mai mulți copii fericiți! :)
18 Aug 2016