Hai să susținem copiii din plasament!

 

Codrut Moldoveanu Ajungem Mari

80% Complete
240 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
3
Donații

Accesul la educatie in randul copiilor este vital pentru o viata viitoare normala si lipsita de grija. Educatia prin joc si afectiunea trebuie sa fie o parte integranta din viata fiecarui copil.

Programul educational AJUNGEM MARI sustine accesul la educatie, educatia prin joc, dezvoltarea spiritului ludic si indruma prichindeii spre un drum decent si corect in viata.

Haideti sa imbinam utilul cu placutul si sportul cu bunatatea si sa participam in masura posibilitatilor la oferirea unor zambete.

Voi alerga la semimaratonul din 9 octombrie in cadrul Bucharest International Marathon pentru Ajungem Mari!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

3 Donații

For the good cause shared with my bro :)
07 Oct 2016

Anonymous

40 RON
07 Oct 2016

Anonymous

50 RON
22 Sep 2016