De ziua mea de nume "Sf. Andrei", nu vreau cadouri. Va rog sa ma ajutati sa construim impreuna o casa pentru Ionut.

 

Andrei Trofin Ajungem Mari

11.25% Complete
1,125 RON
Donations raised
10,000 RON
Target
10
Donations

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de nume "Sf. Andrei" unei cauze dragi.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni si vom reusi sa construim aceasta casa pentru Ionut!

Un constructor din sat le-a cerut 7.000 de lei pentru a le da casa la cheie. Un arhitect cu experiență în proiecte sociale s-a oferit să ajute pro bono, ceea ce e o garanție că mica căsuță va fi făcută bine și la un preț acceptabil. Există deja o familie care s-a oferit să le doneze mobilă după ce casa va fi terminată. Pe lângă manopera de 7.000 de lei, ar mai fi costul materialelor estimat la 10.000 de lei. Fiecare donație contează și orice ajutor e bineprimit. Din donații încercăm să acoperim manopera și parte din materiale. Restul materialelor sperăm să le obținem din sponsorizări. 

Mai multe detalii aici > Asociatia Lindenfeld 


Îți mulțumesc că ești alături de mine!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne-am alăturat inițiativei Dianei Oncioiu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își facă o casă pentru copii.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donations

Mihaela Tomniuc

50 RON
Pentru ca suntem in luna cadourilor ... hai sa daruim un pic de speranta !
08 Dec 2016
Construim impreuna - O casă pentru Ionuț și ai lui.
07 Nov 2016
02 Nov 2016
300 RON
Sper sa fie cu folos!
02 Nov 2016
02 Nov 2016

Robertutzu

30 RON
02 Nov 2016
Nu trebuie multi bani. Trebuie multi oameni
02 Nov 2016
02 Nov 2016
02 Nov 2016

Anonymous

50 RON
Construim impreuna - O casă pentru Ionuț și ai lui.
02 Nov 2016