Alerg pentru mai multe iesiri cu copiii din centrele de plasament si de zi din Cluj

 

Anca-Elena Anghel Ajungem Mari

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Sunt couch potato. Imi place sa zac si, pe langa lenea asta mare cred ca ma caracterizeaza si marea si minunata putere de a visa cu ochii deschisi muuult si bine.

De 3 ani de cand am ajuns pe la Cluj si am vazut Parcul Central mi-am zis ,,Aici o sa vin sa alerg in fiecare seara". Doar ca pe parcurs mi-am dat seama ca merge si de cateva ori pe saptamana. Si ca ar fi mai fain daca ar mai veni niste prieteni cu mine, nu sa merg singura. Si ca mai fain decat sa alergi in parc e sa amani sa alergi in parc pana cand planetele o sa se alinieze si Universul o sa conspire la iesirea ta din casa la miscare. 

De aproximativ un an mi-am ingrasat orizontul de visuri. Am dat de un alt fel de voluntariat la ,,Ajungem MARI'', am avut ocazia de a cunoaste o parte din copiii din centrele de plasament si centrele de zi din judetul Cluj si echipa de voluntari care ii vizita saptamanal pentru acordarea de ajutor la teme sau organizarea de ateliere creative.

Zambetele sincere ale copiilor la cele mai mici atentii, pentru o iesire in parc sau pentru simplul fapt ca erau insotiti de voluntari la o activitate la care nu puteau ajunge singuri, bucuria, curiozitatea si energia molipsitoare cu care se implicau in activitatea respectiva, recunostinta manifestata mereu, fara a considera ca ajutorul acordat li se cuvine, ne-au determinat sa credem ca se poate si mai bine. Ca acesti copii ar putea fi dusi la teatru, la film, in excursii, in drumetii, ca ar putea fi incurajati sa isi descopere o pasiune pe care sa o urmeze cu interes, fara sa fie constransi de lipsa banilor de atat de devreme. Ca se poate, chiar daca esti ,,de la centru" si nu trebuie sa ,,mearga si asa". 

Pe 11 noiembrie alerg in Parcul Central la Crosul de Noapte. Vin si prieteni cu mine, cativa voluntari Ajungem MARI. Impreuna ne-am propus sa nu mai amanam, sa nu asteptam conditiile perfecte, zurgalaii sau iepurasii de Paste, alinierea planetelor, ca sa ne amintim ca putem face o schimbare in bine.

Copiii din centrele de plasament si din centrele de zi nu traiesc doar de Craciun si de Paste si credem ca putem contribui la o educatie mai frumoasa pentru ei! 

Vineri vreau sa las lenea acasa si sa inghiontesc Universul sa conspire in favoarea mea. Daca aveti posibilitatea de a fi parte din conspiratie, ma puteti sustine cu o donatie aici. Banii o sa fie folositi pentru organizarea de iesiri in afara centrelor cu copiii institutionalizati din judetul Cluj. 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Crosul de noapte Aegon este organizat de Asociatia Club Sportiv Runners Club, in Cluj-Napoca, pe 11 noiembrie 2016.Program:START Proba 4 km, ora 20:30START Proba 10 km, ora 21:15PREMIERE: ora 22:30Traseul: Start/Sosire de pe aleea principala din Parcul Central ”Simion Bărnuțiu” din Cluj Napoca. Mai multe despre eveniment pe runnersclub.ro/crosuldenoapte. Daca participi la Crosul de noapt

 

1 Donații

Anonymous

75 RON
Dumnezeu sa va binecuvinteze sa va dea putere si perseverenta sa ajutati copiii!
07 Nov 2016