Ana-Maria Nechifor - Ajungem Mari

Casa lui Ionut si ai lui

80 RON Donatii stranse
16% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu toții știm cat de important este sa avem un mediu decent de trai și cat de important este acest factor pentru a ne dezvolta cat mai bine. Aceasta familie traieste intr-un mediu nefavorabil, intr-un sat uitat de lume. Parintilor le este foarte greu sa construiasca un "camin" modest, deoarece ziua de lucru la negru este platita cu 50 de lei.

Va invit sa dam o mana de ajutor pentru construirea unei case pentru Ionut si ceilalți frățiori ai lui. Acest lucru ii va ajuta, atat pe el cat si pe ceilati menbrii ai familiei, sa aibă un loc decent de trai. În mod normal cei de vârstă lor ar aștepta de la Mos Crăciun multe jucării și dulciuri, însă pentru ei ar fi o bucurie mai mare construirea unei case.

Va invit sa facem posibila sosirea lui Mos Crăciun pentru acești copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Construim impreuna - O casă pentru Ionuț și ai lui

Ne-am alăturat inițiativei Dianei Oncioiu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își facă o casă pentru copii.

3 Donatii

Anonymous

40 RON
30 nov 2016

Anonymous

20 RON
21 nov 2016

Anonymous

20 RON
18 nov 2016