Detectiv pentru copiii din centre de plasament

 

100% Complete
575 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Pe 16 decembrie îmi exersez talentul de detectiv la Quest Mission, alături de oamenii dragi din Tim Team. O fac pentru nişte omuleţi la fel de dragi, cu care am bucuria să lucrez de aproape 2 ani ca voluntar la Ajungem Mari.

Sper să dovedesc, cu ajutorul donațiilor voastre, că timpul îndelungat pe care l-am petrecut uitându-mă la Inspector Gadget, Poirot şi Colombo poate veni in ajutorul celor mici. :P

Apropo, copiii sunt minunați și au nevoie de sprijin, îndrumare şi atenţie. Iar programul „Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc” vine tocmai în sprijinul acestor nevoi şi plusează cu multe bucurii şi experienţe frumoase.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

În luna decembrie echipele de detectivi se întrec în dezlegare de mistere și fapte bune la Quest Mission – Epic escape rooms - Piața Amzei, nr. 1, București. Scopul concursului este să strângă fonduri pentru educația copiilor din centrele de plasament. Fiecare detectiv este provocat să strânga 500 de lei, costul unui an de educație pentru un copil, prin donații ale colegilor

 

9 Donații

Hei Ana, Bravo pt voluntariat si bafta. mersi, Tiberiu
14 Dec 2016

Anonymous

30 RON
13 Dec 2016

Anonymous

80 RON
13 Dec 2016
you're the best Ana :)
08 Dec 2016

Anonymous

10 RON
Mult succes!
08 Dec 2016

Stardust

75 RON
06 Dec 2016
Well done Ana and the gang :)
30 Nov 2016
For the kids :)
23 Nov 2016

Anonymous

150 RON
22 Nov 2016