Hai să susținem împreună educația copiilor din centrele de plasament

 

Renata Caruntu Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
150 RON
Target
0
Donații

Educația face diferența și ne ajută pe noi toți să realizăm ce ne propunem.

Dragi prieteni, sunt bucuroasă că vă știu și știu că ați beneficiat de educația necesară fie ea primită în familie,la școală sau autodidact pentru "a ajunge oameni mari". Acum este randul nostru să îi ajutăm pe cei ce nu au o familie de la care să învețe, le lipsește posibilitatea de a merge la cursuri de engleză, șah, muzica, dans sau nu au la îndemână materialele necesare pentru a învăța singuri.

Apelez la voi pentru că eu cred cu tărie că prin educație poți deveni un om mai bun, un om corect,cinstit și cu drag de o meserie. Copii au nevoie de cineva care sa le dea încredere iar voi aveți posibilitatea să îi ajutați.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundraising care sa pas

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!