Impreuna pentru EDUCATIE

 

Mihaela Blaga Ajungem Mari

24.75% Complete
990 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
5
Donații

Buna ziua, 

Copiii sunt florile Pamantului, zambetul Soarelui pe luciul apelor, cantecul pasarilor, ghinda din care va creste stejarul.

Sa le fim aproape pentru a-i vedea stejari pe cat mai multi dintre ei.
Suma de 4000RON vreau sa fie folosita, de catre Ajungem Mari, pentru a crea programe/cursuri etc care sa contribuie la cresterea "stejarului". Cat mai multi dintre copiii din centrele de plasament (si alti copii) sa creasca!! :)

Va rog sa facem impreuna primul pas/primii pasi.

Va Multumesc!

Va zambesc cu toata inima,
Mihaela (sau Miha)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

5 Donații

Anonymous

210 RON
21 Apr 2017
21 Apr 2017

Anonymous

30 RON
19 Apr 2017
16 Apr 2017
La multi ani cu fapte bune care sa ti se intoarca insutit! :)
06 Apr 2017