Irina Georgiana Calomir - Ajungem Mari

Da mai departe! ;)

485 RON Donatii stranse
100% Complete
330 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred ca lucrurile simple sunt cele care iti transforma viata. Cred ca un zambet pe o fata de copil este unul dintre cele mai frumoase imagini pe care le poti crea pe retina. Cred ca fericirea noastra nu ar putea exista fara fericirea celor din jur. Cred ca fiecare lucru pe care il inveti iti ofera aripi si te face mai liber. Cred ca fiecare om are sanse nelimitate de a da mai departe.

Bicicleta si mersul pe bicicleta mi-au schimbat viata, mi-au facut-o si mai speciala, mai plina de oameni frumosi, mai colorata….si pentru ca viata mea este atat de frumoasa acum, mi-as dori sa pot da mai departe din culorile si aromele ei.

Exista undeva in sectorul 6, 50 de copii care au sansa sa invete sa pedaleze, si cu ajutorul nostru si al voluntarilor de la asociatia Ajungem Mari, vor avea 10 biciclete pe care se vor putea plimba, de care se pot bucura, si vor deveni putin mai independenti.

Eu fac un lucru mic, voi alerga 21 km la Maratonul Transilvaniei, tu faci un lucru mic, dai mai departe din inima catre copii, si toti acesti stropi razleti vor starni o ploaia in urma careia va iesi curcubeul.

Da mai departe!

Cu zambet si speranta,
Irina

Alte detalii regasesti aici: http://www.maratonultransilvaniei.ro/cauza-sociala/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Învaţă să pedalezi

Proiectul “Învaţă să pedalezi!” îşi propune să le ofere copiilor instituţionalizaţi din sectorul 6 bucuria de a merge pe bicicletă.

Maratonul Transilvaniei ~2014

Pe 12 şi 13 iulie 2014, la Sâmbăta de Sus, Judeţul Braşov, In Transylvania si smartatletic organizează prima ediţie a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running şi M

4 Donatii

Marius Dinca

200 RON
16 iul 2014

Bogdan Dumitru

180 RON
11 iul 2014

Marcian Enache-Poti

55 RON
01 iul 2014

Anca Maftei

50 RON
Bravo, Irina! :)
27 iun 2014