Da mai departe! ;)

 

100% Complete
485 RON
Donations raised
330 RON
Target
4
Donations

Cred ca lucrurile simple sunt cele care iti transforma viata. Cred ca un zambet pe o fata de copil este unul dintre cele mai frumoase imagini pe care le poti crea pe retina. Cred ca fericirea noastra nu ar putea exista fara fericirea celor din jur. Cred ca fiecare lucru pe care il inveti iti ofera aripi si te face mai liber. Cred ca fiecare om are sanse nelimitate de a da mai departe.

Bicicleta si mersul pe bicicleta mi-au schimbat viata, mi-au facut-o si mai speciala, mai plina de oameni frumosi, mai colorata….si pentru ca viata mea este atat de frumoasa acum, mi-as dori sa pot da mai departe din culorile si aromele ei.

Exista undeva in sectorul 6, 50 de copii care au sansa sa invete sa pedaleze, si cu ajutorul nostru si al voluntarilor de la asociatia Ajungem Mari, vor avea 10 biciclete pe care se vor putea plimba, de care se pot bucura, si vor deveni putin mai independenti.

Eu fac un lucru mic, voi alerga 21 km la Maratonul Transilvaniei, tu faci un lucru mic, dai mai departe din inima catre copii, si toti acesti stropi razleti vor starni o ploaia in urma careia va iesi curcubeul.

Da mai departe!

Cu zambet si speranta,
Irina

Alte detalii regasesti aici: http://www.maratonultransilvaniei.ro/cauza-sociala/


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Învaţă să pedalezi

Proiectul “Învaţă să pedalezi!” îşi propune să le ofere copiilor instituţionalizaţi din sectorul 6 bucuria de a merge pe bicicletă.

Pe 12 şi 13 iulie 2014, la Sâmbăta de Sus, Judeţul Braşov, In Transylvania si smartatletic organizează prima ediţie a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running şi MTB Cross-country. Competiţiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionaţi de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi. Fiecare

 

4 Donations

16 Jul 2014
11 Jul 2014
01 Jul 2014
Bravo, Irina! :)
27 Jun 2014