Valentin Mircea - Ajungem Mari

O șansă pentru copiii fără șanse!

300 RON Donatii stranse
31.25% Complete
960 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În România există mulți - prea mulți copii - care nu șansa de a face lucruri normale pentru alții și lucruri normale pentru ei.

Nu au hainele pe care le au copiii noștri, nu au posibilitatea de a călători și nu au parte de dragostea pe care o primesc copii noștri.

Îmi propun să reduc și eu, prin efortul meu, această discrepanță (”bridge the gap”) și să adun o sumă care să permită pentru cel puțin doi copii instituționalizați (formula administrativă pentru cei care nu au părinți care să se ocupe de ei), să meargă într-o tabără, să se bucure și să fie copii ca toți ceilalți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanţă (te face) Mare 2014

Proiectul “Vacanţă (te face) Mare” îşi propune să ofere experienţa unei tabere la munte pentru 30 de copii din centre şi apartamente de plasament din sectorul 6.

Maratonul Bucegilor ~ 2014

Anul acesta Padina Fest și Clubul sportiv Smart Atletic vă invită la o ediție deosebită a Maratonului Bucegilor. Maratonul Bucegilor 2014 va avea două probe – Trail Running si MTB Cross

1 Donatii

Valentin Mircea

300 RON
02 iul 2014