Donez ziua de nastere pentru educatia copiilor institutionalizati

 

Cristina Covei Ajungem Mari

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Sunt un om mare acum, dar care a fost copil candva si vreau sa ofer celor care inca mai sunt copii clipe frumoase, zambet pe fata si speranta in reusita si intr-o viata mai buna.

Sper sa va alaturati si voi unei cauze nobile!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din orfelinate, copiii strazii si cei din familii foarte sarace, educatie care sa le dea sansa la un viitor mult mai bun. Mediul in care traiesc acesti copii nu le ofera prea multe sanse, dar daca ne unim eforturile, ii putem ajuta sa se dezvolte frumos prin programe care pun accent

 

1 Donații

11 Jul 2014