Mircea Lazar - Ajungem Mari

Doneaza pentru a ajuta copiii din centre de plasament sa parcurga lungul drum de la ignoranta si frica la paradisul educatiei!

30 RON Donatii stranse
1.5% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Crezi ca educatia e importanta?  

Ajungem MARI isi propune sa creasca increderea copiilor din centre de plasament in fortele proprii, pentru a-i ajuta pe acest drum.  

Sunt 3 factori (ereditate, mediu, educatie) care influenteaza destinul unui om, iar suma oamenilor influenteaza destinul societatii din care fac parte. Tristul adevar e ca multi oameni isi abandoneaza copilul...pardon: copiii*...ca unii fac cate 5-6 inainte de a-i abandona sau trimite la cersit pentru bani de bautura. Dar copiii n-au nici o vina. In ochii lor mici, sclipeste vizibil potentialul unui viitor frumos, pe langa speranta si bunatatea unui copil. Dar pentru a reusi sa se integreze in societate si sa devina medicii de maine, nu asistatii social de maine, singura lor sansa este educatia.  

Fiind voluntar si mergand la copiii din centre din judetul Bacau, mi s-au adresat recent 2 intrebari:    

 - Ce sanse am sa devin medic?

 - Dar eu, ce sanse am sa devin actrita? In procente...

"Actrita", domnisoara P., in varsta de 9 ani, tocmai ce participase la o sceneta, unde o interpretase magisteal pe Madam Georgescu, ba le mai si soptea, cu entuziasm si bunatate, replicile celorlalti copii, atunci cand se incurcau...pe scurt: talent! Care risca sa se piarda. E nevoie de un mediu care, in lipsa parintilor, sa ii sustina sa mearga cu optimism si speranta inainte. Oricine stie ca e greu sa ramai pozitiv in fata dificultatilor.   

Nu putem schimba realitatea in care traim, dar o putem constientiza, in loc sa inchidem ochii, si putem face...baby steps!  

Obiective concrete pentru care vor fi utilizati banii stransi:  

- in jur de 20 de copii din Bacau, vor putea lua contact cu muntele, printr-o excursie in Ceahlau;

- cursuri de teatru, pentru cativa copii talentati;

- achizitionarea unei mini-biblioteci de la anticariat.   

Eu urc pe Gran Paradiso pentru educatia copiilor din centre de plasament! Sustine-ma cu o donatie pentru viitorul lor! 

Multumesc!           


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Pe Gran Paradiso pentru Ajungem Mari

Gran Paradiso este un vârf muntos din Alpi de 4061 m altitduine. E cel mai înalt din toată Italia și e constant acoperit de zăpadă. Mircea, voluntar și coordonator al proiectului în Bacău, ur

1 Donatii

02 iun 2017