Dăruiesc talentul meu copiilor din proiectul Învață să pedalezi

 

25% Complete
50 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
1
Donații

Bună, sunt Marcela Alexandrescu, artistă și sportivă.

Îmi doresc sa ajut copiii cu probleme, pentru ca am avut ocazia sa lucrez cu astfel de copii, iar această experiență m-a facut să îmi schimb percepția asupra vieții.

Cred cu tărie că îmbinând cele două pasiuni ale mele, arta și sportul pot aduce un zâmbet pe chipul acestor micuți.

Se spune că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte. Astfel, mi-am propus să merg la evenimente și să desenez sportivi ca voi, iar desenele (unicate) se pot imprima pe tricourile cu care alergați, sau, la alegere, le puteti înrăma și puteți decora camera voastră plină de diplome și medalii.

Dacă doriți să ajutați ca lumea în care trăiesc copiii institutionalizați să fie mai bună puteți face o donație începând cu 80 de lei și veti primi în schimb desenul realizat pe hartie A3.

Donațiile voastre vor merge către proiectul “Învaţă să pedalezi!” care îşi propune să le ofere copiilor instituţionalizaţi din sectorul 6 bucuria de a merge pe bicicletă, prin cursuri şi înfiinţarea unui parc de biciclete pentru copiii din centre.

Pentru comenzi complexe, de exemplu tricouri imprimate cu desenul facut de mine sau tablouri în ulei pe pânză, mă puteți contacta pe adresa de e-mail alex_marcela@yahoo.com.

O galerie cu ce am făcut pâna acum puteți vedea pe pagina mea de Facebook Art-Marcela-Alexandrescu.

Atât eu, cat și echipa Asociației Lindenfeld vă mulțumim din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Învaţă să pedalezi

Proiectul “Învaţă să pedalezi!” îşi propune să le ofere copiilor instituţionalizaţi din sectorul 6 bucuria de a merge pe bicicletă.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

1 Donații

Felicitari pentru proiect si multa bafta!
11 Jul 2014