Alexandra Luca - Ajungem Mari

Anul acesta, îmi doresc ca ziua mea de naștere să fie fericirea lor!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Programul Educațional Ajungem Mari m-a făcut să realizez că viața este o adevărată provocare, un înțeles plin de emoție și trăiri intense.

Sunt voluntar de un an în acest ONG, însă bucuria copiilor din centre de plasament m-a determinat să mă implic și mai mult pentru ei.

În prezent sunt coordonator local alături de oameni cu adevărat speciali, care au același obiectiv ca și mine: să-i ajutăm pe cei mici să devină MARI. Acei oameni plini de încredere în ei înșiși, să simtă că sunt capabili să își creioneze un viitor așa cum visează, că nu sunt singuri, ci înconjurați de persoane care le oferă aripile necesare să zboare către cele mai înalte culmi în această viață.

De ziua mea îmi doresc ca ei să fie fericiți. Ei merită această șansă de a se bucura de fiecare clipă pe care noi o putem crea. 

Dacă te-ai gândit să îmi oferi o mică atenție de ziua mea, atunci donează pentru viitorul lor.

Îți mulțumesc, fiindcă tu crezi la fel ca și mine în ei.
Alexandra Luca


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!